Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η υπομονή και η εμπιστοσύνη κερδίζονται

Λίμπερο: Η υπομονή και η εμπιστοσύνη κερδίζονται

Γράφει ο Λίμπερο
Αρκετές υποσχέσεις αφήνει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ με τον τρόπο που ξεκίνησε να λειτουργεί. Η στήλη αυτή ουδέποτε έμεινε ευχαριστημένη με τα βασικά και πιστεύει στην σημασία που έχει για το μέλλον του Σωματείου να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συνεπείς στην πορεία εκσυγχρονισμού.


Η δοκιμασία της υπομονής και της εμπιστοσύνης
Αυτό που με ικανοποιεί είναι πως επιτέλους γίνεται αντιληπτό από την διοίκηση το πόσο σημαντικό είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει πρώτα την ηρεμία της εσωτερικά και να βελτιώσει τις σχέσεις της με τον κόσμο της πρώτα απ’ όλα. Το εγχείρημα είναι δύσκολο με όσα προηγήθηκαν τα περασμένα χρόνια, όμως αν συνεχίσει το Σωματείο να «επιστρέφει» στον κόσμο την εκτίμηση, αργά ή γρήγορα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ στην φυσική της θέση.

Η πραγματικότητα είναι πως η σημερινή Διοίκηση του Σωματείου βρήκε από την πρώτη ημέρα αρκετούς επικριτές λόγω της κατάστασης που επικράτησε το καλοκαίρι και μέχρι την εκλογική συνέλευση. Ακόμη πιο σημαντική πηγή παραπονεμένων είναι αναμφισβήτητα η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία (πολλά) χρόνια και το γεγονός πως η διοίκηση είναι ουσιαστικά η συνέχεια των προηγούμενων διοικήσεων που σημαδεύτηκαν από χρέη και αγωνιστικό κατήφορο.

Ως αποτέλεσμα της τραγικής συγκομιδής των τελευταίων ετών ο κόσμος έχασε την πίστη του και την σιγουριά του για την ομάδα και περιμένει άμεσα να έρθουν τα αποτελέσματα. Αυτή η ανυπομονησία και η έλλειψη εμπιστοσύνης επηρεάζει το γενικότερο κλίμα στην ομάδα και πρέπει να ζήσουμε με αυτό, να βρούμε τρόπους να βγει πιο δυνατή η ομάδα από την όλη δοκιμασία.  Έγιναν πολλές κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση και ο κόσμος το αναγνωρίζει. Περιμένει παράλληλα να δει σταθερή και προοδευτική άνοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με το ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θα επουλώνονται οι πληγές και θα αποκτήσει ξανά ηρεμία το Σωματείο για να λειτουργήσει σωστά και συσπειρωμένα. Ο πράσινος λαός αγαπά παθολογικά την ομάδα του και γουστάρει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τα πάντα για αυτόν.

Το μήνυμα της ημέρας:
Τις προηγούμενες ημέρες με την ευκαιρία της παρουσίασης του ρόστερ, έγιναν πολλές δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για πίστη στις δυνατότητες τους και υπόσχεση για καλύτερη παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην συνέχεια. Τώρα αυτό που απομένει είναι να ξεκινήσουν να το δείχνουν στο γήπεδο και να είναι σίγουροι πως ο κόσμος θα τους αγκαλιάσει αν αυτοί αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

ΥΓ: Διοίκηση και ποδοσφαιριστές κερδίστε την εμπιστοσύνη μας με τις πράξεις σας.