Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: “Η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ…”

Αναγνώστης: “Η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ…”

Άλλη μια τραγική εμφάνιση για την ομάδα μας. Είναι απίστευτο πώς καταφέραμε τα τελευταία χρόνια όλες οι μικρομεσαίες ομάδες τις Κύπρου να έχουν απαιτήσεις όταν αγωνίζονται με την Ομόνοια και να παίρνουν αποτελέσματα χωρίς να καταβάλουν και ιδιαίτερο κόπο.Αυτό είναι που στενοχωρεί τον κόσμο μας.


Τελευταία υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ ΡΙΚ και της διοίκησης μας ότι αθλητική εκπομπή απαξιώνει και περιφρονεί την ομάδα μας.Ναι κύριοι της διοίκησης γίναμε ο περίγελος της Κύπρου με την άθλια εικόνα της ομάδας μας.Θα σταματήσει αυτό όταν έρθουν νίκες και τίτλοι και όχι κούφια λόγια και υποσχέσεις που συνεχώς δίνεται τον τελευταίο καιρό.Ναι τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια ο κόσμος έχει δώσει πίστωση χρόνου αλλά όταν βλέπουμε άλλες ομάδες να διαπρέπουν σε Κύπρο και Ευρώπη και να κατασκευάζουν ιδιόκτητα γήπεδα και η ομάδα μας να μικραίνει χρόνο με το χρόνο μας λυπεί αφάνταστα.

Μεγάλες είναι οι ευθύνες και του κ.Νταμπιζα βέβαια καθυστερημενη και ελλιπής στελέχωση ροστερ και η επιλογή του προπονητή ενός φλύαρου Άγγλου που δηλώνει ότι είναι καλύτερος προπονητής της premier league και κάθεται αμέριμνος στον πάγκο σκεπτόμενος μόνο τις επόμενες δηλώσεις που θα κάνει στους δημοσιογράφους.
Με όλα αυτά μακάρι να γίνουν οι σωστές έγκαιρες διορθωτικές κινήσεις για να βελτιωθεί η ομάδα καθώς όπως φαίνεται άλλη μια χρονιά μοιάζει να πηγαίνει χαμένη.

Δημήτρης Λάρνακα