Home TOP NEWS Τον θεωρούν βασικό λόγο…

Τον θεωρούν βασικό λόγο…

Μόνο για ένα ποδοσφαιριστή έγινε ιδιαίτερος λόγος στις συζητήσεις του Νταμπίζα με το Δ.Σ. χθες. Αυτός δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Κλέιτον Σίλβα, που είναι σκιά του καλού του εαυτού. Επικρατεί η πεποίθηση πως οι κακές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η ανάπτυξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπολειτουργεί, αφού θεωρείται βαρόμετρο και ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.


Γίνεται λοιπόν σαφές, πως θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ανέβασμα του Κλέιτον, που κόντρα στη Δόξα είναι ζήτημα αν ακούμπησε τη μπάλα 4-5 φορές. Από τον Κλέιτον η ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένει να κάνει τη διαφορά, είτε κουβαλώντας τη μπάλα μπροστά, είτε κάνοντας παιχνίδι. Είναι παίκτης με φαντασία, που μπορεί να πατήσει κουτί, να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Δεν έχουμε δει όμως τίποτα από όλα όσα προαναφέραμε και αυτό στοιχίζει.

Ασφαλώς δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ένας ποδοσφαιριστής για την κάκιστη εικόνα και θα ήταν γελοίο να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Ο Κλέιτον είναι βαρόμετρο και μπορεί με την απόδοση του να παρασύρει και άλλους. Δεν είναι όμως ο μόνος που βρίσκεται πίσω σε απόδοση και δεν θα ήταν ορθό να κρυφτούν πίσω του άλλοι. Πρέπει όλοι σαν ομάδα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.