Home TOP NEWS Εσείς αποφασίζεται αν θα είναι 1000 ή 7000

Εσείς αποφασίζεται αν θα είναι 1000 ή 7000

Κόντρα την Δόξα Κατωκοπιάς, η ΟΜΟΝΟΙΑ διέθεσε 5.500 εισιτήρια. Αριθμός φυσικά πολύ χαμηλός για τα δεδομένα της, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν Σάββατο απόγευμα με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αφού παρόμοια εικόνα βλέπουμε εδώ και χρόνια και επέλεξε την αποχή από το γήπεδο για να εκφράσει αυτή του την απογοήτευση. Χθες μάλιστα μέσω των οργανωμένων, εκφράστηκε και η αγανάκτιση σημαντικής μερίδας του κόσμου.


Αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στην Άχνα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, πριν υποδεχθεί μετά την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο ΓΣΠ. Η ίδια η ομάδα με την απόδοση της, θα καθορίσει αν σε 10 μέρες στη Λευκωσία θα έχει 7000 κόσμου ή αν θα είναι λιγοστοί αυτοί που θα ακολουθήσουν στην κερκίδα. Αν κάνει αυτό που πρέπει  στο Δασάκι, είναι αρκετοί που θα δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο. Αλλιώς αν διαψεύσουν ξανά τις διακυρήξεις, η προσέλευση θα είναι ακόμα πιο χαμηλή.

Φυσικά ένα καλό παιχνίδι, δεν είναι αρκετό να πείσει τον κόσμο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ανταγωνιστική. Θα αποτελέσει όμως μια καλή βάση για να ξεκινήσει η ομάδα να χτίσει. Μέχρι στιγμής δεν το έπραξε, δεν έχει προοδεύσει. Οι αρμόδιοι λένε πως αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον και ελπίζουμε να το δούμε.