Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Συγχαρητήρια νικήσατε!

Αναγνώστης: Συγχαρητήρια νικήσατε!

 


Η επιστολή αυτή είναι αφιερωμένη στους 316 + -113 νοητικά ανίκανους και άβουλους ανθρώπους που για ακόμα μία φορά με την ψήφο και την απάθεια τους καταδίκασαν την ΟΜΟΝΟΙΑ κομπάρσο στο πρωτάθλημα πριν καλά καλά αυτό αρχίσει. Αφιερωμένη σε αυτούς τους λίγους προνομιούχους που πληρώνονται οι συνδρομές τους από συγκεκριμένους λογαριασμούς μαζικά.

Σημασία γι’αυτούς δεν έχει αν πάει καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν εκσυγχρονίζεται το σωματείο. δεν έχει καν σημασία το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας ούτε πως επιλύετε. δεν τους νοιάζει ούτε και αν το κόμμα του οποίο πιστά ακολουθούν τις εντολές πάει κατά διαόλου.

Το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία γι’αυτούς είναι να είναι υπάκουοι στις εντολές των από πάνω, έχουν γαλουχηθεί με αυτά τα ιδανικά από μωρά, να προστατεύσουν τους συντρόφους παρά το ότι έχουν κάνει τα αίσχιστα στο σωματείο, να μην αφήσουν “ξένο” άτομο να τους ελέγξει. Το γιατί είμαι σίγουρος δεν το ξέρουν, εχθροί πάντα θα υπάρχουν στο μυαλό του στενόμυαλου.

Συγχαρητήρια λοιπόν Κύριοι! είμαστε και επίσημα εκτός στόχων, θα σας κτυπήσουμε τον Δεκέμβρη όπως κτυπήσαμε τον Μάη αλλά αυτό δεν θα μας δώσει τίποτα στην ουσία, ραντεβού και πάλι σε 2 χρόνια, για να παλέψουμε και να νικήσετε και πάλι, το κάνουμε όχι από ελπίδα για διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά από σεβασμό στα πραγματικά ιδανικά του σωματείου!

υ.γ. τελικά τι απέγιναν οι αιτήσεις που μαζεύτηκαν από τη θύρα

υ.γ2. ομάδα με 8500 εισιτήρια διαρκείας, 100,000 κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτοχος όλων τον ρεκόρ προσέλευσης να βγάζει μέλος στο Δ.Σ. με 316 ψήφους. τέτοια στρατηγική θα έπρεπε να διδάσκεται στα πιο μεγάλα ολιγαρχικά και βασιλικά καθεστώτα του κόσμου! εύγε!

Α.Λ.
άτυχος οπαδός του οποίου χάθηκε 4 φορές η αίτηση του στα γραφεία του συλλόγου μας.
Πιο ΑΚΕΛΙΚΟΣ και από τους 316 +- 113