Home TOP NEWS Να πιάσουν τόπο όσα τους είπαν…

Να πιάσουν τόπο όσα τους είπαν…

 


Η παρέμβαση της Τρίτης από μερίδα οργανωμένων φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Γέρι, δεν ήταν έκπληξη. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και την αναμενόμενη εικόνα που θέλει ο κόσμος να βγάζει στο γήπεδο, μετά και το ντου οπαδών μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ, ήταν λογικό οι αντιδράσεις να είχαν και συνέχεια.

Της Άντριας Χήρα, sigmalive.com/sports

Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι οι οργανωμένοι δεν έμειναν σε γραπτά, σε λέξεις πίσω από υπολογιστές, αλλά αντιθέτως. Πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλοντας να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν σε τι ομάδα αγωνίζονται, τη δύναμη και την επιρροή που έχουν στην ομάδα. Ας μη ξεχνάμε ότι αν δεν υπήρχε ο κόσμος να στηρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ και στα εύκολα και στα δύσκολα, πολύ απλά δε θα υπήρχε ΟΜΟΝΟΙΑ. Κανείς δε θα ξεχάσει τις εκστρατείες από χωριό σε χωριό και τον κόσμο να δίνει από το υστέρημά του για να σωθεί οικονομικά η ομάδα της καρδιάς τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τζιωνής, παραδέχθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι η δουλειά που γίνεται δε συνάδει με τον τρόπο που διαχειρίζεται η ομάδα τα παιχνίδια. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι οι δύο συνεχόμενες απώλειες, θα πρέπει να ξεχαστούν πολύ σύντομα και για να γίνει αυτό, το ‘γιατρικό’ θα είναι ΜΟΝΟ η νίκη με τον Εθνικό Άχνας. Τώρα μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο “Ηλίας Πούλλος” δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την αυτοπεποίθηση που θα έχουν οι παίκτες· καλό θα ήταν όμως ο Τζον Κάρβερ να δουλέψει και σε αυτόν τον τομέα, πριν την αναμέτρηση στο Δασάκι.