Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήττα για ΑΕΛ και επιστροφή στην 4η θέση – Αποτελέσματα (video)

Ήττα για ΑΕΛ και επιστροφή στην 4η θέση – Αποτελέσματα (video)


Ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική με την ομάδα μας να είναι η μεγάλη κερδισμένη αφού μετά την ήττα της ΑΕΛ, επέστρεψε στην 4η θέση και ξέρει πως όλα εξαρτώνται από την ίδια. Μπορούν και για την 3η θέση οι πράσινοι, αφού η ΑΕΚ είχε νέα απώλεια βαθμών.

Ρεπορτάζ αγώνων CFA

Δόξα Κατωκοπιάς – Αγία Νάπα 2-1

http://youtu.be/c9oGfXKzjTM
Η Δόξα προηγήθηκε με πέναλτι του Φοφανά στο 12ο λεπτό και ο Τροϊτέιρο στο 56′ πέτυχε το 2-0. Η Αγία Νάπα μείωσε με το Λούσιο στο 58′, στο 60 αποβλήθηκε ο Ρικάρντο Φερνάντες. Λίγο πριν το τέλος, ο Φοφανά έχασε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Άθως Χρυσοστόμου.
ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ 2-0

http://youtu.be/F_759X2QT8Y

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ και εκμεταλλεύτηκε την απώλεια δύο βαθμών από την Ανόρθωση (1-1 με την ΑΕΚ), περνώντας με τον τρόπο αυτό στην πρώτη θέση, με ένα βαθμό περισσότερο από την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σολωμού, Κλουκόφσκι, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Τζιόλης, Μαντούκα (89′ Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου, Μπέκμαν (69′ Μπούντιμιρ), Μπιτόν (78′ Πίντο).
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα (74′ Εντμάρ), Ουόν, Τζούνιορ, Καρλίτος, Μπεμπέ, Ντεντέ, Μοντέιρο, Σέρτζιο (80′ Νικολάου), Σακέτι, Βοού.

Απόλλωνας – Ολυμπιακός 1-1

http://youtu.be/ptVJSY9UIJw

Στο 24′ ο Γκασπάρ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό για να ισοφαρίσει στο 56′ ο Απόλλωνας από προσπάθεια του Παπουλή, ενώ η μπάλα χτύπησε και στον Ντε Πίνα πριν πάει στα δίχτυα.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Λόπες, Βασιλείου, Α. Χαραλάμπους, Παρλόφ, Καρντόσο, Κωνσταντίνου, Κυριάκου, Γκαρσία, Θεοδωρίδης, Σουάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάπσα, Γκασπάρ, Ντουάρτε, Νικολάου, Πελαγίας, Ντε Πίνα, Εντάο, Πολυκάρπου, Μονακέλλο, Σωτηρίου, Κάστρο
Αλκή – Νέα Σαλαμίνα 1-0

http://youtu.be/9PP3EPJ192M

Ο Βασκοντσέλος με πέναλτι στο 2ο λεπτό, πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Αλκή, η οποία νίκησε για πρώτη φορά στην έδρα της στη φετινή σεζόν. Το πέναλτι το κέρδισε ο Μπακάλ.
ΑΛΚΗ: Μπρούκς, Μάρκοβιτς, Καπιλότο, Σάνταμαρία, Φερνάντες, Άσπας, Γλιγκόροφ, Πιντσέλι, Νακατζίμα (60΄ Σίτνει), Μπακάλ (54΄ Καφού), Βασκονσέλος (69΄ Στέλβιο)
ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπλάζιτς, Τζερόμ (46΄ Γκράϊμς), Μοδέστε, Κάρολι, Μπενίτεθ, Λαμπρόπουλος, Σαβέντρα (66΄ Εγγλέζου), Αλίμι, Ρόκε, Γκρέι (62΄ Όπερ), Σοτίροβιτς.

ΕΝΠ – Εθνικός Άχνας 1-1

http://youtu.be/9ltW_TcSTi0

Στο 43′ ο Παϊσάο άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό και ισοφάρισε στο 74′ ο Κριβοκάπιτς.

ΕΝΠ: Χογκ, Φερνάντο, Αρτυματάς, Όραβετς,  Γαλανόπουλος, Άντερσον, Κολάνης, Γιακούμπου, Λαγκλέ, Ντάεμεν, Σταθάκης,
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μάλαρτζ, Μαχράτζε, Σίμοφ, Αουρέλιο, Παϊσάο, Βαττής, Πογιατζής, Ηλία, Σίλας, Κόντε, Μπούτεν
Ανόρθωση – ΑΕΚ 1-1

http://youtu.be/Z0ypVIUUWR8

Η Ανόρθωση έμεινε σήμερα στο 1-1 με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας. Μετά τις νέες απώλειες, η Ανόρθωση δύο στροφές πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης έχασε την πρωτοπορία από το ΑΠΟΕΛ, που νίκησε στο Στάδιο ΓΣΠ την ΑΕΛ με 2-0.

Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Από γκολ του Λαβόρδε στο 10′ άνοιξε το σκορ (1-0) αλλά στο 39′ ο Ντα Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕΚ, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Μετά το βαθμό της ισοπαλίας η ΑΕΚ έφτασε στους 49 βαθμούς. Μέχρι το φινάλε η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο την ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ στην έδρα της. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλβέρδε, Άντιτς, Αλέξα, Σπαντάτσιο, Ιντζχάκι, Ρέζεκ (77′ Οκκάς), Σκοπελίτης, Λαβόρδε, Ίλιτς, Γκάλαμαζ, Ντουάρτε
ΑΕΚ: Χαϊμόφ, Πόλο, Μέρτακκας, Ντα Σίλβα (77′ Μπανκούρα), Φαν Ντάικ, Τσάντο, Καταλά, Τομάς (82′ Παύλου), Μαραγκός, Ντε Κλερ, Μέρσιο (57′ Πάλις)

Η βαθμολογία:

1    ΑΠΟΕΛ        60
2    ΑΝΟΡΘΩΣΗ    59
3    ΑΕΚ        49
4    ΟΜΟΝΟΙΑ        47
5    ΑΕΛ        47
6    ΑΠΟΛΛΩΝ        37
7    ΔΟΞΑ        30
8    ΕΝΠ        28
9    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    21
10    ΣΑΛΑΜΙΝΑ    20
11    ΑΧΝΑ        19
12    ΕΛΚΗ        19
13    Α.ΝΑΠΑ        8
14    ΑΕΠ        6