Home TOP NEWS Έχει ακόμα θέματα να λύσει

Έχει ακόμα θέματα να λύσει

Καλοδεχούμενο το διπλό στην Άχνα, κατακρίβιαν αναγκαίο με βάση τα δεδομένα όπως είχαν διαμορφωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να θεωρήσουμε πως λύνει τα προβλήματα μας, ή πως “η σελίδα έχει γυρίσει” και διάφορα άλλα κλισέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε δίκαια την Άχνα και η αντίδραση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας είναι το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο. Αν δεν διορθωθούν οι αγωνιστικές αδυναμίες όμως, η διάθεση δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά. Και μόνο όταν αυτές αναφέρονται θα δουλέψουμε πάνω τους.


Ξεκινάμε από το πιο τρανταχτό. Ακολουθεί η 5η αγωνιστική και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο κέντρο της άμυνας ακόμα ψάχνεται. Ο ένας κεντρικός αμυντικός βρέθηκε, ο Λουκάς Βύντρα έχει ποιότητα, ο παρτενέρ του ακόμα αναζητείται. Χθες ξεκίνησε δίπλα του ο Νασιμέντο, που ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που περίμενε το τεχνικό τημ όταν τον έφερνε. Ο Βραζιλιάνος ακόμα ψάχνεται και αυτό στοιχίζει, ενώ αποχώρησε και τραυματίας. Τραυματίας είναι και ο Όρσουλιτς που πατάει καλύτερα, αλλά δεν έκανε ούτε αυτός ως τώρα διαφορά.

Από κει και πέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να και τα νεκρά διαστήματα της. Θα μας πείτε, έπρεπε να έρθει 4η αγωνιστική για να δούμε τα καλά της, επόμενο είναι να έχει και κακά. Τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν την Καρμιώτισσα όμως, επιβάλλουν όπως η ομάδα αυξήσει άμεσα τα χρονικά διαστήματα στα οποία επιβάλλει το ρυθμό της, ή τουλάχιστον να διαχειριστεί καλύτερα τα άσχημα της, γιατί συνήθως σε αυτά δέχεται γκολ.