Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τους έξι τραυματίες

Τα δεδομένα με τους έξι τραυματίες

 


Τα αγωνιστικά προβλήματα μετά τον αγώνα και τον Εθνικό Άχνας αυξήθηκαν στην ομάδα μας. Ο Τζον Κάρβερ είναι στο ακουστικό, περιμένοντας να μάθει πόσοι από τους έξι τραυματίες έχουν πιθανότητες να προλάβουν τον επόμενο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Σίγουρα εκτός θα είναι ο νεαρός Ανδρέας Παναγιώτου, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη. Σε έξι με οκτώ εβδομάδες θα μπει πάλι στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Φιλιώτης, που έχει τη στήριξη όλων στην ομάδα.

Ο Μαρίν Όρσουλιτς, που έχασε τον αγώνα με τον Εθνικό λόγω μυικού τραυματισμού, πέρασε από διαγνωστικό έλεγχο και στην ομάδα περιμένουν αποτελέσματα των εξετάσεων. Όσον αφορά τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, είναι θέμα ημερών να υποχωρήσει το αιμάτωμα που δημιουργήθηκε μετά από κτύπημα στην προπόνηση. Από τον οργανισμό του παίκτη εξαρτάται πότε θα είναι εφικτό να προπονηθεί κανονικά και πριν το σημερινό πρόγραμμα θα εκτιμηθεί πάλι η κατάσταση του.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Δημήτρης Χριστοφή και στα μέσα της εβδομάδας θα αξιολογηθεί ξανά η κατάσταση του, από την οποία θα διαφανεί εάν θα μπορεί να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ίδια τα δεδομένα και για τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ όσον αφορά το Καρλίτος Σοάρες, θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδι με Καρμιώτισσα και Απόλλωνα.