Home TOP NEWS Σύμφωνοι με την άποψη, στήριξη όμως με έργα

Σύμφωνοι με την άποψη, στήριξη όμως με έργα

“Όσον αφορά την στήριξη στον προπονητή, τα τελευταία 20 χρόνια η Ομόνοια έχει αλλάξει σχεδόν 30 προπονητές. Η ομάδα δεν έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες αυτό το διάστημα, η τακτική αλλαγή των προπονητών δεν οδηγεί σε επιτυχίες. Πιστεύουμε στην δουλειά που γίνεται, στις δυνατότητες, ικανότητες και εργατικότητα του προπονητή, θα τον στηρίξουμε γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε και είμαι σίγουρος ότι θα το δείξουμε και στο γήπεδο πως θα παίξουμε καλύτερα.”


Τα πιο πάνω είναι τα λόγια του προέδρου Αντώνη Τζιωνή, όταν ρωτήθηκε για το θέμα προπονητή. Σαν πεποίθηση μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, ομάδα που αλλάζει συνεχώς προπονητές δεν βλέπει άσπρη μέρα, εκτός κι αν έχει κι άλλους μηχανισμούς να κινήσει. Η δική μας ομάδα, βρίσκει πάντα στο πρόσωπο του εκάστοτε προπονητή τον αποδιοπομπαίο τράγο και ρίχνει κάτω από το χαλί άλλα προβλήματα όπως του τρόπου λειτουργίας της και της δομής του ίδιου του σωματείου.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, οι φωνές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και άδικες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η εικόνα μας ήταν κακή, χάθηκαν και τέσσερις βαθμοί κόντρα σε μικρές ομάδες. Η αντίδραση ήρθε κόντρα στον Εθνικό Άχνας, χωρίς η ομάδα να θέλξει με την απόδοση της βέβαια, ο μόνος τρόπος όμως να μην αρχίσει νέος κύκλος προπονητολογίας, είναι να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχόμενη πρόοδο και ανοδική πορεία.