Home SPORTS NEWS Στους “16” του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στους “16” του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

manutd


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τη Νορθάμπτον να την ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους “16” του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο Κάρικ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μουρίνιο στο 17ο λεπτό, με τον Ρέβελ να φέρνει το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 42′. Ο Ερέρα έδωσε πάλι προβάδισμα στους “κόκκινους διαβόλους” στο 68′ και εφτά λεπτά αργότερα ο  Ράσφορντ έγραψε το τελικό 1-3.

Πολύ εύκολα πήρε την πρόκριση η Τότεναμ, κερδίζοντας 5-0 την Τζίλιγχαμ, ενώ η συμπολίτισσα της Γουέστ Χαμ τα βρήκε σκούρα, αλλά με γκολ του Πογέτ στο 90’+6′ κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αφήνοντας εκτός την Άκρινγκτον. Με ανατροπή πέρασε η Σάντερλαντ, κερδίζοντας 1-2 την ΚΠΡ, σκόρ με το οποίο επικράτησε και η Μάντσεστερ Σίτι της Σουόνσι. Ακόμη δύο ομάδες πήραν το εισιτήριο για τους “16” με εκτός έδρας νίκη 2-1. Χαλ και Μπρίστολ Σίτι κέρδισαν αμφότερες με ανατροπή τις Στόουκ και Φούλαμ αντίστοιχα. Η Σαουθάμπτον κέρδισε 2-0 τη Κρίσταλ Πάλας και πέρασε επίσης στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την Τετάρτη:
Νορθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3
Τότεναμ – Τζίλιγχαμ 5-0
ΚΠΡ – Σάντερλαντ 1-2
Γουέστ Χαμ – Άκρινγκτον 1-0
Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 2-0 (33′ πέν. Όστιν, 63′ Χέσκεθ)
Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Φούλαμ – Μπρίστολ Σίτι 1-2
Στόουκ – Χαλ 1-2

Δείτε τι έγινε στους αγώνες της Τρίτης: Εύκολες προκρίσεις για Λίβερπουλ και Άρσεναλ, στην παράταση η Τσέλσι. Πέρασαν ακόμη πέντε ομάδες

Στιγμιότυπα: