Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Καρμιώτισσας και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Καρμιώτισσας και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος

 


Τα βλέμματα όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στραμμένα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα, όπου ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος για την ομάδα μας. Μιλώντας στο Super Sport FM, ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε πως πέραν της νίκης, στο “τριφύλλι” θέλουν να δείξουν και βελτίωση. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, στη διάθεση του Τζον Κάβρερ θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ενώ πιθανότητες έχει και ο Δημήτρης Χριστοφή.

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: «Ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Στόχος μας είναι να δείξουμε βελτίωση. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια βγάζεις χαρακτήρα και αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Μέσα από τους αγώνες περιμένουμε η ομάδα θα αποκτά ομοιογένεια και συνοχή αλλά και βελτίωση της ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών. Η Καρμιώτισσα έχει όλο τον σεβασμό μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας για τη προσπάθεια που καταβάλλουν. Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να κερδίσουμε πραγματοποιώντας μια βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι».

Για τη σημασία του αγώνα: «Αυτά τα παιχνίδια σε βοηθούν να παραμείνεις ψηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις εμφανίσεις που έκανε η ομάδα στο ξεκίνημα. Ήταν αντικείμενο συζήτησης, έγινε μια εσωτερική διαδικασία στην οποία εμπλάκηκαν όλοι όσοι έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, συζητήσαμε και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα. Προχωρούμε με στόχο να βελτιώνεται η ομάδα. Περιμένουμε τα αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας να φανούν στο γήπεδο. Θέλουμε να κτίσουμε μια ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Θα έχει σταθερότητα, ισορροπία, τον κορμό της και θα ικανοποιεί τον κόσμο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Χθες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ο Ντάρμπισαϊαρ και είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Χριστοφή έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και σήμερα θα διαφανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Μετράει μέρες για να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα. Ο Άρης Σοϊλέδης προπονείται κανονικά όμως χρησιμοποιεί μπάλα τις τελευταίες μέρες. Αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα προπονηθεί κανονικά. Ο Καρλίτος έχει σημειώσει πρόοδο, θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως και ο Όρσουλιτς. Από εβδομάδας θα μπει κανονικά και ο Κότσαρης, ενώ ο Παναγιώτου θα είναι έτοιμος σε 6-8 εβδομάδες».

Για τον Δημήτρη Χριστοφή: «Ο ποδοσφαιριστής πήγε πρόσφατα στην Αθήνα και αφού αξιολογήθηκε του δόθηκε πρόγραμμα αποκατάστασης. Το ζητούμενο είναι να δουλέψει στα σημεία που χρειάζεται προκειμένου να σταματήσει αυτό το μπαίνεις-βγαίνεις από την ομάδα και που έχει ταλαιπωρήσει τον ίδιο και την ομάδα. Νιώθουμε ότι μετά τη τελευταία εξέλιξη ο παίκτης θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί μέσα στην ομάδα. Είναι δυνατός ο Δημήτρης, έχει και την ομάδα δίπλα του. Είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα μπορέσει να είναι γερός και δυνατός».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Αναμένουμε βάση της προπώλησης που υπάρχει θα είναι στα επίπεδα του αγώνα με την Δόξα. Ελπίζουμε όμως να μας εκπλήξει ευχάριστα ο κόσμος και να έχουμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό. Η ομάδα αναγνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει ξανά τον κόσμο της και για να το πετύχει θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα».

Για τη κίνηση του προέδρου, Αντώνη Τζιωνή, να σταλούν δύο μπάλες στον Εθνικό Άχνας που είχαν χαθεί στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας: «Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου όχι για να διαβάζει σχόλια θετικά αλλά ήθελε να βοηθήσει. Γνωρίζει τι σημαίνει πως ένα προσφυγικό σωματείο κάνει προσπάθεια να κρατηθεί στη κατηγορία. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι η προσφυγιά. Ήταν μια ενέργεια καθαρά από καρδιάς, χωρίς να έχει ως στόχο να πάρει δημοσιότητα».

Δηλώσεις: Sport-fm.com.cy