Home TOP NEWS Δεν υπάρχει δικαιολογία

Δεν υπάρχει δικαιολογία

Όποιον κι αν ρωτήσεις για τον Τζον Κάρβερ από όσους δουλεύουν στο Ηλίας Πούλλος, είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε οτιδήποτε άλλο, λέει πάνω κάτω τα ίδια πράγματα: πολύ καλός προπονητής, δουλεύει με διαφορετικές μεθόδους από άλλους στην Κύπρο, οι παίκτες του έχουν εμπιστοσύνη. Δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τα πιο πίσω, μόνο που το γήπεδο δεν τα αποδεικνύει. Εντός των τεσσάρων γραμμών, η ομάδα μας δυστυχώς δεν αποδίδει αυτά που θέλουμε και αυτά που επιδιώκει ο προπονητής μας.


Δυστυχώς για την ώρα μας έχει δώσει και λόγους να πιστέψουμε στην προοπτική της. Το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει και για αυτό τον λόγο, δεν τέθηκε καν θέμα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αφού λοιπόν το Δ.Σ. θεωρεί πως με τον Κάρβερ θα έρθει η ανάσταση, αφού ο Άγγλος τεχνικός έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς έχοντα και αφού οι παίκτες τονίζουν πως του έχουν εμπιστοσύνη, θα πούμε και εμείς το αυτονόητο: δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό που βλέπουμε και το Σάββατο θέλουμε καλύτερη εικόνα και διπλό.

Ε μα δεν είναι αρκετά τα λόγια, πρέπει να δούμε και πράξεις για να πειστούμε. Όλοι τονίζουν πως πιστεύουν σε αυτό που ξεκίνησε το καλοκαίρι, μακάρι στο τέλος να επιβεβαιωθούν και ας έχουν να λένε πως ελάχιστοι τους πίστεψαν. Για να αρχίσουν να γυρίζουν το κλίμα σιγά σιγά, ένας είναι ο τρόπος, να παίξουν ποδόσφαιρο.