Home TOP NEWS Μέχρι την Κυριακή θα προβληματιστεί

Μέχρι την Κυριακή θα προβληματιστεί

Από την αρχή της χρονιάς, με εξαίρεση την τελευταία αγωνιστική, ο Τζον Κάρβερ ανακατεύει την τράπουλα, ψάχνει να βρει το καλύτερο σχήμα και την καλύτερη εντεκάδα να παρατάξει. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει, με αποτέλεσμα πολλές φορές κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, να αναγκάζεται να αλλάξει εκ νέου το σχηματισμό για να βρει τη φόρμουλα της νίκης. Αναμένουμε πως και αυτή την εβδομάδα, θα προβληματιστεί πολύ ως το Κυριακή.


Καταρχάς τίθεται θέμα προσώπων. Αν ο Άρης Σοϊλέδης προλάβει να είναι εντεκάδα, είναι πολύ πιθανόν ο Παντελιάδης να εκτοπίσει τον Νασιμέντο στο κέντρο της άμυνας και να δούμε αμιγώς ελληνική οπισθοφυλακή. Άλλο σενάριο που παίζει είναι και η επιστροφή του Κλέιτον στην εντεκάδα, κάτι που αυτόματα ισοδυναμεί σε αλλαγή σχηματισμού. Τέλος αυτονόητο είναι πως θα ξεκινήσει ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ενώ ανάλογα με την υγεία του, θέση θα διεκδικήσει και ο Χριστοφή.

Πέραν των προσώπων είναι και ο σχηματισμός. Ως τώρα είδαμε 4-2-3-1, 4-3-3 και 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο. Ο τελευταίος μοιάζει και ο ιδανικός για να χωρέσουν στην εντεκάδα οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ, αυτό όμως προϋποθέτει πως ο Κάρβερ θα ξεκινήσει το ματς χωρίς ακραίο. Θα επιλέξει μια τόσο δραστική αλλαγή ή θα διαλέξει πιο συγκαταβατικά. Η απάντηση εντός του γηπέδου.