
Αφού σκόραρε ένα όμορφο γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα, αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες από ανοησίες και αποβλήθηκε. Ο λόγος για το Μάριο Μπαλοτέλι, που χάρισε τη νίκη στη Νις με 2-1 επί της Λοριάν με γκολ στο 86′. Ο Ιταλός επιθετικός κιτρινίστηκε επειδή πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα και στις καθυστερήσεις δέχθηκε και δεύτερη λόγο μιας αψιμαχίας με αντίπαλο. Το σκορ στο παιχνίδι είχε ανοίξει στο 11ο ο Ρικάρντο Περέιρα για τη Νις, ενώ στο 61′ είχε ισοφαρίσει ο Μουκαντζό.
Στο αποψινό ντέρμπι η Λιόν κέρδισε 2-0 τη Σεντ-Ετιέν, με γκολ των Νταντέρ στο 41′ και Γκεζάλ στο 88′. Νωρίτερα, η Ανζέρ με γκολ του Καπέλ στο 90′ ισοφάρισε την Μαρσέιγ, που είχε προηγηθεί με τον Τοβέν στο 64ο λεπτό.
Τα αποτελέσματα στους Κυριακάτικους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στην Ligue 1:
Ανζέρ – Μαρσέιγ 1-1
Νις – Λοριάν 2-1
Λιόν – Σεντ-Ετιέν 2-0
Τα στιγμιότυπα του αγώνα στη Νίκαια:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



