Home TOP NEWS Πάρτε απόφαση και στηρίξτε την

Πάρτε απόφαση και στηρίξτε την

H ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε στο ντέρμπι από τον Απόλλωνα, παρότι δεν ήταν χειρότερη του αντιπάλου της. Οι αντιδράσεις των μελών του Δ.Σ. ήταν χθες πολύ πιο ήπιες από προηγούμενα ματς, κυρίως γιατί η ομάδα έδειξε κάποια βελτίωση, αν και πρέπει να τονιστεί πως απέχει πολύ από τα επίπεδα που την θέλουμε. Ενόψει της συνεδρίας του Δ.Σ. πάντως, αναμένουμε να αρχίσει ξανά το γαϊτανάκι των ειδήσεων περί “εξελίξεων” και οι διαρροές για δυσαρεστημένα μέλη.


Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και να εκφράζονται διάφορες απόψεις μεταξύ των μελών, εκείνο που δεν βοηθάει καθόλου είναι να έχουμε κάθε εβδομάδα αυτή την παραφιλολογία. Η ομάδα δεν πρόκειται να φτιάξει από την μια μέρα στην άλλη, οπότε το Δ.Σ. είναι μεταξύ των επιλογών να κάνει άμεσα αλλαγές ή να στηρίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς το πλάνο ελπίζοντας στη βελτίωση να και να κρίνει τότε. Όλες τις προηγούμενες φορές που τέθηκε στο τραπέζι το δίλημμα, η απόφαση ήταν συντριπτικά να κρίνει στο τέλος της χρονιάς κι όμως κάθε φορά οδηγούμαστε στην ίδια θέση και αυτή τη συζήτηση.

Δεν γράφουμε αυτό το κομμάτι για να πάρουμε θέση υπέρ της μιας ή της άλλης οδού, γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα φέρει επικείμενη αλλαγή. Γράφουμε γιατί η εικόνα απέχει πολύ από εκείνο που θέλουμε και για να τονίσουμε πως το Δ.Σ. πρέπει να πάρει μια απόφαση για το πώς θα πορευτεί και να την στηρίξει. Είμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο της οποίας κάθε συνεδρία γίνεται είδηση, ή ακολουθεί ανακοίνωση και αυτό σίγουρα δεν αποπνέει υγεία ούτε βοηθά στην ηρεμία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αποφασίσει πως θα πορευτεί και να φροντίσει να στηρίξει την απόφαση της μέχρι τέλους, είτε της βγει στο τέλος είτε όχι. Δεν είναι δυνατόν μέλη του Δ.Σ. επειδή διαφωνούν να υποσκάπτουν τις ίδιες του τις αποφάσεις.