Home TOP NEWS Αν δεν έρθει ποτέ το ανέβασμα του

Αν δεν έρθει ποτέ το ανέβασμα του

 


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η επιλογή που φορτώνει με περισσότερη πίεση και μουρμούρα τον Νίκο Νταμπίζα, είναι ο Μπρούνο Νασιμέντο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έχει παρουσιάσει αυτά που περίμενε και που φανταζόμαστε είδε ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής και η ΟΜΟΝΟΙΑ το πληρώνει, αφού δεν υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες επιλογές για τη θέση. Κόντρα στον Απόλλωνα, σε ένα ντέρμπι με αντίπαλο ομάδα με επίθεση φωτιά, έπαιξε βασικός ένας αμυντικός χαφ και αυτό τα λέει όλα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει η πεποίθηση πως ο Νασιμέντο, ένας παίκτης με θητεία σε πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και Γερμανία, δεν μπορεί να είναι αυτός που είδαμε και περιμένουν να ανέβει. Το ευχόμαστε, την ίδια στιγμή όμως πρέπει να σκεφτούν και ποια είναι η εναλλακτική σε περίπτωση που το ανέβασμα δεν έρθει ποτέ. Αν ο Μάριν Όρσουλιτς ήταν υγιής, μάλλον θα είχε ήδη καπαρώσει τη θέση και χωρίς ιδιαίτερο συναγωνισμό. Δύσκολα θα προλάβει την Ανόρθωση και ο Κάρβερ πρέπει να δει τι θα κάνει γιατί με τέτοια άμυνα δεν πάμε μακριά.

Οι επιλογές του ουσιαστικά είναι αυτή τη στιγμή δύο. Είτε να διατηρήσει τον Φλορέσκου στη θέση, ο οποίος γενικά στάθηκε καλά, αλλά στη φάση του γκολ του Γκιέ δεν ήξερε πως πρέπει να συμπεριφερθεί, είτε να ξεκινήσει τον Σάκη Παντελιάδη, που είχε παίξει τη θέση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το βέβαιο είναι πως όσο η άμυνα δεν βελτιώνεται, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα από όσα δέχεται και όπως μάθαμε με τον χειρότερο τρόπο την περασμένη Κυριακή, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.