Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κόντρα στην Ελλάδα, Τζίμης και Παναγή

Κόντρα στην Ελλάδα, Τζίμης και Παναγή

 


Τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας για την Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 δίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα Παρασκευή (21:45 ΡΙΚ) η Εθνική Κύπρου απέναντι στην Ελλάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται και δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Δημήτρης Χριστοφή και Κωνσταντίνος Παναγή, με τον δεύτερο να είναι μάλλον κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής.

Υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, όμως υπάρχει και επίγνωση των δυσκολιών αφού ασφαλώς η Ελλάδα είναι το φαβορί για τη νίκη. Οι διεθνείς, θα έχουν στο πλευρό τους 600 περίπου φιλάθλους οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο στην κερκίδα που αντιστοιχεί στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Σε επίσημο παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν να βρεθούν από το μακρινό 1987. Στις 19 Ιανουαρίου Ελλάδα και Κύπρος αγωνίστηκαν 1987 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1988. Τότε, η Ελλάδα είχε νικήσει 3-1 στο ΟΑΚΑ.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

Γιωργαλλίδης, Παναγή, Κίσσας, Δημητρίου, Στυλιανού, Μερκής, Τζούνιορ, Λαίφης, Αντωνιάδης, Χαραλάμπους, Αλεξάνδρου, Νικολάου, Κάστανος, Αρτυματάς, Κυριάκου, Λαμπάν, Χριστοφή, Αβραάμ, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Μακρής, Μυτίδης και Σωτηρίου.