Home TOP NEWS Το σωματείο πρέπει να δώσει κίνητρα

Το σωματείο πρέπει να δώσει κίνητρα

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ανακοίνωση του σωματείου για εκστρατεία εγγραφής μελών. Από τότε, δεν έχει γίνει κάποια συντονισμένη ενέργεια για να ενισχύσει την εξαγγελία. Θα περιμέναμε (και όπως μας λέχθηκε θα προγραμματίζονταν) συγκεκριμένες εκδηλώσεις και ενέργειες που αποσκοπούν στο να δώσουν στο κόσμο να καταλάβει γιατί πρέπει να έρθει κοντά και να γίνει μέλος, να του δοθούν κίνητρα για να υποβάλει την αίτηση του. Παρότι τα αρχικά “μπράβο” έδειχναν πως υπάρχει διάθεση, η καθυστέρηση κινδυνεύει να σκοτώσει το μομέντουμ.


Δεν αρκεί η εξαγγελία αυτό είναι ξεκάθαρο. Χρειάζεται καταρχάς να ξεκινήσει ουσιαστική εκστρατεία βασισμένη σε συγκεκριμένη στρατηγική μάρκετιγκ για να πετύχει ο όλο εγχείρημα. Χρειάζεται να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι και να αξιολογηθεί η επίτευξη τους ή όχι. Χρειάζεται τέλος να ανοίξει διάλογος μεταξύ σωματείου και κόσμου, ακριβώς για να διαπιστωθούν και να αντιμετωπιστούν οι όποιες επιφυλάξεις του και μετά για να αντιληφθεί το σωματείο ποια πολιτική πρέπει να ακολουθήσει για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της εκστρατείας.

Όσο πιο πολύ καθυστερούμε, τόσο κινδυνεύει να χαθεί η δυναμική που δημιούργησε η αρχική ανακοίνωση. Έχει πολύ σοβαρό ρόλο να διαδραματίσει το συμβούλιο σε αυτή την υπόθεση και ο χρόνος είναι χρήμα.