
Η Κύπρος έχασε απόψε από την Ελλάδα στο Στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με 2-0, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.
Στο 12′ ο Μήτρογλου έβαλε μπροστά την Ελλάδα και στο 42′ ο Μάνταλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο γκολ δεν συνεννοήθηκε σωστά με την άμυνα του ο τερματοφύλακας της ομάδας μας.
Η αγωνιστική παρουσία της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο ήταν τέτοια που θα μπορούσε να είχε και καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς η Ελλάδα αξιοποίησε ουσιαστικά στον απόλυτο βαθμό τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.
«Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα μας αδικεί, αλλά ότι γράφεται στο φύλλο αγώνος είναι πραγματικότητα», δήλωσε ο Χριστάκης Χριστοφόρου μετά την ήττα.
Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγή ενώ ως αλλαγή πέρασε στο δεύτερο μέρος ο Δημήτρης Χριστοφή.
Η Εθνική παρατάχθηκε με τους Παναγή, Δημητρίου, Λαϊφης, Τζούνιορ, Ηλ. Χαραλάμπους., Λαμπάν, Κάστανος, Αρτυματάς (77′ Χάμπος Κυριάκου), Εφραίμ, Χαραλαμπίδης (65′ Χριστοφή), Μυτίδης (82′ Μακρής)
Η Κύπρος σε δύο αγωνιστικές έχει μηδέν βαθμούς.






![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



