Home TOP NEWS Κάθε λεπτό που παίρνει είναι χρήσιμο

Κάθε λεπτό που παίρνει είναι χρήσιμο

 


Σαν αλλαγή πέρασε στον αγωνιστικό χώρο χθες ο Δημήτρης Χριστοφή και έπαιξε για περίπου ένα τέταρτο. Περίπου τόσο έπαιξε και κόντρα στον Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή. Γενικώς για την αξία του Δημήτρη δεν τέθηκε ποτέ θέμα από κανέναν, για την υγεία και την ετοιμότητα του είναι που ανησυχούμε όλοι, μετά την περσινή προβληματική χρονιά του. Κάθε λεπτό που παίρνει λοιπόν είναι χρήσιμο, τόσο για τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης του όσο και της αυτοπεποίθησης του.

Και όχι μόνο της δικής του αυτοπεποίθησης αλλά και των συμπαικτών του. Τα όσα είπε ο Σάκης Παντελιάδης σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με τον Δημήτρη είναι κατατοπιστικά για το τι βλέπουν στην προπόνηση οι ποδοσφαιριστές:

“Ο Χριστοφή επίσης είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Εύχομαι να μην παίξει σήμερα ο Χριστοφή (σ.σ. σχολίασε αστειευόμενος). Είναι πολύ καλός παίκτης και ο Σκίμπε πρέπει να τον προσέχει”

Ασφαλώς το ζητούμενο, είναι η ταχύτητα, η διεισδυτικότητα, η ορμή του Δημήτρη να αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους στα επίσημα παιχνίδια. Είναι προφανές πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη την ποιότητα του, τον χρειάζεται να γίνει ξανά ο κορυφαίος Κύπριος, είτε παίζει σαν ακραίος σε 4-2-3-1 (ξαναλέμε την άποψη μας πως πρέπει να παίζει δεξιά και όχι αριστερά) είτε σαν επιθετικός στο 4-4-2 με ρόμβο. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, όσο κι αν επαναλαμβάνεται, ο Χριστοφή πρέπει να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή αρχίζοντας από το ματς με την Ανόρθωση.