Home TOP NEWS Κόντρα στην Ολλανδία Κατελάρης και Φραγκέσκου

Κόντρα στην Ολλανδία Κατελάρης και Φραγκέσκου

 


Δύσκολη αποστολή σήμερα για την Εθνική Ελπίδων. Οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές υποδέχονται στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» στις 17:00 την Εθνική Ολλανδίας στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Οι Ολλανδοί χάρη στην Κύπρο και το τεράστιο διπλό της στην Τουρκία είναι δεύτεροι στον όμιλο με 11 βαθμούς, με την Τουρκία να έχει 10 και την πρώτη Σλοβακία με 18 να έχει ήδη προκριθεί. Η Κύπρος έχει 4.

Το έργο των διεθνών μας ασφαλώς μόνο εύκολο δεν είναι, εκείνο που μας ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο Φάνος Κατελάρης που αναμένεται να είναι στην εντεκάδα και αν αγωνιστεί και ο Φραγκέσκου. Ο Φάνος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μπόλικη αυτοπεποίθηση απόρροια της συμμετοχής του στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ετοιμάζεται να προσθέσει άλλη μια εμπειρία στο ενεργητικό του. Κάθε αγωνιστικό δευτερόλεπτο που παίρνουν οι μικροί είναι καλό.

Στο μυαλό μας βέβαια είναι και το παιχνίδι του Σαββάτου και θέλουμε τόσο το Φάνο όσο και τον Παναγιώτη να επιστρέψουν υγιείς και δυνατοί. Μακροπρόθεσμα όμως, παιχνίδια κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, έστω και σε επίπεδο U21, μόνο θετικά μπορούν να έχουν για τους παίκτες μας.