Home TOP NEWS Θα είναι στο πλάνο Φάνος και Τζίμης;

Θα είναι στο πλάνο Φάνος και Τζίμης;

Κόντρα στον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε, αλλά η αλήθεια είναι πως άξιζε κάτι παραπάνω. Αγωνιζόμενη με 4-4-2 και ρόμβο στη μεσαία γραμμή η ομάδα μας είχε μεγαλύτερη κατοχή και έφτιαξε περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο. Πλήρωσε βέβαια κάποιες κτυπητές αδυναμίες, οπότε ας μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάμε για κάποια σπουδαία εμφάνιση, απλά για μια βελτιωμένη σε σύγκριση με τις προηγούμενες χλωμές. Το ερωτήματα που τίθενται είναι κατά πόσον θα διατηρήσει καταρχάς το σχήμα ο Κάρβερ και κατά δεύτερον αν θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα.


Έχουμε μάλιστα σημαντικούς λόγους να τα θέτουμε. Καταρχάς ο βασικός αμυντικός χαφ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα Φάνος Κατελάρης, έχει σήμερα υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας Τετάρτη και η λογική αναφέρει πως την μέρα εκείνη θα κάνει αποθεραπεία. Έχει δυο προπονήσεις μπροστά του, έτσι είναι μάλλον απόφαση προπονητή αν θα ξεκινήσει ή αν θα είναι στον πάγκο.

Από κει και πέρα, ο ποιοτικότερος παίκτης του ρόστερ μας Δημήτρης Χριστοφή, είχε χθες βράδυ εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι της Κύπρου με τη Βοσνία. Ο καλός Δημήτρης είναι φυσικά βαρόμετρο και μπαίνει εντεκάδα, σε 4-4-2 με ρόμβο όμως, χωράει μόνο στην επίθεση, εκεί που οι Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ είναι επίσης σε καλή κατάσταση και ψυχολογία. Θα εκπλήξει ξεκινώντας τον Τζίμη πίσω τους, θα αλλάξει σχήμα ή θα μείνει στον πάγκο ο Χριστοφή;

Τέλος είναι και το κέντρο της άμυνας, κάτι που δεν σχετίζεται τόσο με ενδεχόμενη αλλαγή σχήματος. Ο Όρσουλιτς θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος, ο Νασιμέντο κάνει προσπάθεια να βρει τα πατήματα του. Αν θα καταφέρει ένας από τους δύο να εκτοπίσει τον Φλορέσκου, θα δούμε.