Home TOP NEWS Η συνέχεια είναι το ζητούμενο

Η συνέχεια είναι το ζητούμενο

Πόσες φορές έχετε ακούσει μετά από νίκη την έκφραση “οι τρεις βαθμοί δεν θα σημαίνουν τίποτα αν δεν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”; Είμαστε σίγουροι, πάρα πολλές, είναι μια από τις πιο κλισέ εκφράσεις στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση όμως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ισχύει πλήρως. Το προχθεσινό τρίποντο με την Ανόρθωση δεν θα σημαίνει τίποτα απολύτως, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει βαθμο στο ματς με τη Σαλαμίνα το Σάββατο, ή το επόμενο με την ΑΕΖ δυο εβδομάδες παρακάτω.


Κατακρίβιαν, δεν θα σημαίνει τίποτα αν η ομάδα δεν το αξιοποιήσει για να κερδίσει χρόνο, να δουλέψει τις αδυναμίες της και να βελτιώσει την εικόνα της. Αν το πετύχει, αυξάνει και τις πιθανότητες της να πάρει τις νίκες. Η βελτίωση στα τελευταία 2 παιχνίδια, σε σύγκριση με τα πρώτα 5 που ήταν απογοητευτικά, καταγράφεται, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί αρκετή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλή δρόμο να διανύσει για να φτάσει στο σημείο που πρέπει και την θέλουμε και καλείται να το πράξει κερδίζοντας τα παιχνίδια που έχει μπροστά της.

Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές του γύρου είναι καυτές, αφού παίζουμε με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Αποέλ. Μέχρι τότε μεσολαβούν τρία πιο βατά με Σαλαμίνα, ΑΕΖ και Άρη. Το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να δώσει συνέχεια στις νίκες και να πάει στα ντέρμπι με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Θα το πετύχει αν ανέβει κι άλλο και δεν δίνει δικαιώματα αμφισβήτησης στις πιο μικρές ομάδες.