
Χωρίς απώλειες συνέχισε την πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ, που έκανε… περίπατο στο “στάδιο του φωτός”. Οι “κανονιέρηδες” κέρδισαν 4-1 τη Σάντερλαντ και βρίσκονται στην κορυφή με 23 βαθμούς. Ο Σάντσες στο 19′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Βενγκέρ και ο Ντεφόε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65′ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ζιρού, που στο 71′ έδωσε πάλι προβάδισμα στην Άρσεναλ και πέντε λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάντσες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Οι Μαυρόγατες συνεχίζουν να απογοητεύουν, έχοντας μόλις δύο βαθμούς σε 10 αγώνες και είναι στο πάτο της βαθμολογίας.
Τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)