Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των ομάδων της ακαδημίας

Τα αποτελέσματα των ομάδων της ακαδημίας

Aca-U14-olympiakos-zefki (26)


Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των πέντε ομάδων της ακαδημίας που είχαν υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα την εβδομάδα που πέρασε. Εκτός έδρας “5άρα” έριξαν οι ομάδες κάτω των 13 και 14 ετών, ενώ νίκη με τέρματα στην επανάληψη σημείωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Την ευκαιρία να ανέβει μόνη στην 1η θέση έχασε η ομάδα U16 του “τριφυλλιού”, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής. Σημαντικό “τρίποντο” πήραν οι Νέοι, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους.

Και “διπλό” και “5άρα”!
Την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U13. Οι “πράσινοι” έριξαν “5άρα”, με τον Αντώνη Στυλιανού να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Στυλιανό Γιάγκου και Στέλιο Φιλίππου να σημειώνουν από ένα γκολ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (58′ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΙΑΚΑΛΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (50′ ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (50′ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (44′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ (50′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ.

 

Πέρασε εύκολα από τη Λεμεσό με πρωταγωνιστή το Ζευκή!
“Πεντάρα” στον Άρη έριξε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 και μάλιστα μέσα στη Λεμεσό. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Άγγελος Ζευκή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 17′ ο Λοΐζος Λοΐζου έκανε το 0-2. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ, όμως με ακόμη τρία γκολ του Ζευκή στην επανάληψη, η ομάδα του Ανδρεα Δαρείου πανηγύρισε τη νίκη με 5-1.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ (57′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (45′ IVELIN IVAYLOV VIOLINOV), ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (52′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ.

Στην επανάληψη βρήκε το δρόμο προς την επιτυχία!
Με δύο γκολ του Στέφανου Ιωάννου στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε το “τρίποντο”, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο Χάρης Καλλικάς περίμενε 45 λεπτά για να δει τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και όταν αυτό έγινε όλα πήραν το δρόμο τους. Λίγο πριν το τέλος ήρθε και το δεύτερο τέρμα που κλείδωσε την επιτυχία.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ (41′ ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (78′ ΡΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΚΟΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (78′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΣ (57′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (78′ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΩΒ, ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (41′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ).

 

Έ”Χ”ασε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή!
Την ευκαιρία να μείνει μόνη στην 1η θέση έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, που εξήλθε ισόπαλη εντός έδρας με τον Άρη στο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ανδρόνικου Κακουλλή στο 25ο λεπτό, όμως στο 68′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στη 2η θέση με 24 βαθμούς, ένα λιγότερο από τους τις τρεις ομάδες της Λεμεσού, Απόλλωνα, Άρη και ΑΕΛ, που ισοβαθμούν στην κορυφή με 25 βαθμούς.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (51′ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (80′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (75′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

 

Η λύση ήρθε από τον πάγκο!
Μια σημαντική νίκη σημείωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων U21. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, το οποίο ήρθε στην επανάληψη, με το Μιχάλη Κλαρκ να σκοράρει στο 64′, έχοντας περάσει δέκα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ στο 71′. Η ομάδα Νέων της ακαδημίας του τριφυλλιού είναι στο -2 από την κορυφή.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ (54′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ), ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ (80′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΝΑΠΠΑΣ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, STEFAN KRSTIC, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ (85′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΝΤΕΛΙΔΗΣ), ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΖΑΓΓΟΥΛΟΣ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U14 Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-5
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης 2-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης 1-1
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 2-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.