Home TOP NEWS Πρόσωπα ίσως, σχήμα δύσκολα

Πρόσωπα ίσως, σχήμα δύσκολα

Πλέον έχει γίνει σαφές και στον τελευταίο φίλο της ομάδας μας: ο ρόμβος πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Με 4-4-2 ο Τζον Κάρβερ θεωρεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τα καλύτερα της παιχνίδια διορθώνοντας κάποιες αδυναμίες της και με αυτό θα πορευτεί τουλάχιστον ως το Γενάρη. Εκείνο που διατηρεί περισσότερες πιθανότητες να αλλάξει το Σάββατο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι κάποια πρόσωπα. Για την ακρίβεια δύο χτυπάνε θέση στους πρώτους έντεκα με αξιώσεις.


Ο πρώτος είναι ο Φάνος Κατελάρης. Όπως γράφτηκε από την περασμένη εβδομάδα, αποφασίστηκε από το τεχνικό τημ πως ο Φάνος σε κάποια παιχνίδια δεν θα ξεκινάει βασικός, για να προστατευτεί και το κορμί του από την κόπωση (είναι η πρώτη του χρονιά σε αυτό το επίπεδο) και πιθανούς τραυματισμούς, αλλά και για να μην δεχθεί πολλή πίεση ψυχολογικά. Ο Φάνος δεν ξεκίνησε κόντρα στον Άρη ίσως όμως το πράξει κόντρα στην ΑΕΖ. Εκτός και αν ο Κάρβερ θέλει να τον έχει φρέσκο στα ντέρμπι. Αν πάντως παίξει βασικός, θα μείνει εκτός ένας εκ των Φλορέσκου και Όρσουλιτς.

Ο δεύτερος παίκτης είναι φυσικά ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο Κύπριος διεθνής από τη στιγμή που είναι υγιής είναι πάντα υποψήφιος για εντεκάδα. Για την ακρίβεια αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε 4-3-3 ή 4-2-3-1, η εντεκάδα θα ξεκινούσε από αυτόν. Ο Κάρβερ ξέρει πως θα τον χρειαστεί πανέτοιμο στα ντέρμπι, έτσι αναμένεται να του δώσει λεπτά. Αν ξεκινήσει, θα είναι σε ρόλο επιθετικού, το ερώτημα όμως είναι ποιον να αφήσει έξω ο κόουτς όταν Σέρινταν κι Ντάρμπισαϊαρ είναι σε τέτοια φόρμα.