Home TOP NEWS Γρήγορο γκολ και ανοίγει ο δρόμος

Γρήγορο γκολ και ανοίγει ο δρόμος

Οι τρεις ομάδες τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ ακολουθεί στη βαθμολογία, καθώς και η μια που είναι πίσω της, έχουν αντιμετωπίσει ήδη την επόμενη αντίπαλο της ΑΕΖ. ΑΕΚ, Αποέλ και Απόλλωνας είχαν εύκολα απογεύματα, σε παιχνίδια με πολλά γκολ. Από την άλλη η ΑΕΛ, πέταξε δυο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων παρότι το ματς έμοιαζε δικό της. Τι έκαναν διαφορετικά οι πρώτοι τρεις; Ήταν αποτελεσματικοί, σκόραραν νωρίς, ανάγκασαν την ΑΕΖ να βγει από το καβούκι της και επέβαλαν το παιχνίδι τους.


Στα τρία παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους, η ΑΕΖ δέχθηκε 13 γκολ και το στατιστικό από μόνο του είναι ενδεικτικό. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο. Αναμένεται πως θα έχει πολλή ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, θα φτιάξει ευκαιρίες και όσο πιο γρήγορα τις μετουσιώσει σε γκολ, τόσο πιο νωρίς θα αναγκάσει και την ΑΕΖ να ψάξει ένα δικό της και να αφήσει χώρους στα μετόπισθεν. Γενικώς σε τέτοια ματς, είναι η συμπεριφορά του μεγάλου που καθορίζει την εικόνα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως η ΑΕΖ παρουσιάζεται καλύτερη εκτός έδρας παρά εντός. Σε τέσσερα ματς μετράει μια νίκη και 4 βαριές ήττες με τεσσάρες και πεντάρες. Από εμάς εξαρτάται αν θα γίνουν πέντε οι μεγάλες σε έκταση ήττες, ή αν θα το κάνουμε ντέρμπι. Και καλά τα δράματα, αλλά προτιμούμε σίγουρα ένα χαλαρό απόγευμα.