Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθήκον της η νίκη

Καθήκον της η νίκη

Στην Πάφο εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ Ζακακίου, η οποία για φέτος τουλάχιστον χρησιμοποιεί σαν έδρα της το Παφιακό (17:00 live omonoianews.com). Η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα του ΑΕΚ-ΑΕΛ και να πλησιάσει τον ένα ή και τους δύο, αλλά και για να πάει στον κύκλο των ντέρμπι που ανοίγει την επόμενη αγωνιστική, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.


Κατακρίβιαν η νίκη σήμερα είναι καθήκον και υποχρέωση της. Τίποτα παραπάνω, ούτε λόγος για πανηγύρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει προσπάθεια να ξαναμπεί σφήνα στις ομάδες που θα διεκδηκήσουν τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, έτσι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Και δεν υπάρχουν και δικαιολογίες για οτιδήποτε άλλο από το τρίποντο. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο με τη Σαλαμίνα και κατά διαστήματα με τον Άρη, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να καθαρίσει το παιχνίδι.

Και αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βλέπουμε κάθε εβδομάδα, για μεγάλα χρονικά διαστήματα των παιχνιδιών. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα παιχνίδι και μετά κτυπάει ρέστα. Για αυτό μόνο νίκη σήμερα, πολλή δουλειά τις επόμενες δυο εβδομάδες και πάμε στα ντέρμπι με ταχύτητα.