Home TOP NEWS Περιορίζει τις επιλογές, ξεκαθαρίζει κάποιες θέσεις

Περιορίζει τις επιλογές, ξεκαθαρίζει κάποιες θέσεις

 


Σε χειρότερο χρονικό σημείο δεν μπορούσε να έρθει ο τραυματισμός του Γκεόργκε Φλορέσκου. Μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές αναμένεται να δοκιμαστούν πέρα από την ποιότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το βάθος της και τις αντοχές της. Η ομάδα μας λοιπόν χάνει ένα ποδοσφαιριστή που στα τελευταία παιχνίδια έδωσε λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή. Από την στιγμή που θα απουσιάσει από τα ντέρμπι, είναι ξεκάθαρες και οι πρώτες τουλάχιστον σκέψεις του Κάρβερ.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, πρώτες επιλογές του Κάρβερ για το κέντρο της άμυνας είναι πλέον οι Όρσουλιτς και Βύντρα. Έτσι κι αλλιώς ο Άγγλος τεχνικός έδειξε στα τελευταία δυο παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκάθαρη πρόθεση να μονιμοποιήσει τους δυο προαναφερθέντες, πλέον είναι και οριστικό, αφού στα ντέρμπι δεν υπάρχει χώρος για πειράματα.

Ο Φλορέκσου είχε αγωνιστεί και σαν αμυντικός χαφ. Ήταν βασικός κόντρα στον Άρη, αλλαγή κόντρα στην ΑΕΖ. Αμυντικός χαφ θα ξεκινήσει ο Φάνος Κατελάρης που κέρδισε έδαφος με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό. Το ποιοι θα τον πλαισιώσουν στον άξονα, θα ξεκαθαρίσει ανάλογα και με την υγεία του Ρενάτο Μαργκάσα.