Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Από εκεί που σταμάτησε

Από εκεί που σταμάτησε

 


Από εκεί που σταμάτησε καλείται να συνεχίσει η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που επιστρέφει στη δράση σήμερα με εντός έδρας παιχνίδι. Οι “πράσινοι” υποδέχονται απόψε (20:30, live omonoianews.com) τη νεοφώτιστη ΑΜΕΚ Καψάλου και είναι φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Όπως λέμε πάντα, μέσα στο γήπεδο φαίνεται η διαφορά, εκεί όπου οι παίκτες του Πολυβίου χρειάζεται να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και να πάρουν τη νίκη.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας προέρχεται από τρεις σερί νίκες, αφού στο προηγούμενο εντός έδρας ματς είχε κερδίσει τον Εθνικό Λατσιών και στο τελευταίο της χρονικά αγώνα, για το Κύπελλο πήρε την πρόκριση. Ενδιάμεσα πήρε σπουδαίο “διπλό” επί της Ανόρθωσης, με όλα αυτά να της έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία. Ελπίζουμε η διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας να μην έβγαλαν εκτός ρυθμού τους “πράσινου”, που δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αφού ήδη μετράνε δύο ήττες φέτος.

Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία και διαιτητές ορίστηκαν οι Γιάγκος Γιάγκου, Σταύρος Χατζηπαναγή και Ζήνωνας Ζήνωνος. Οι αθλητές του τριφυλλιού περιμένουν από τον κόσμο να τους στηρίξει και ακόμη περισσότερο, να τους σπρώξει στη νίκη. Ο 6ος παίκτης είναι πέρα για πέρα σημαντικός σε κάθε παιχνίδι και όχι μόνο στα ντέρμπι.