Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Αρχές Δεκεμβρίου η προσπάθεια στο CEV Cup

Αρχές Δεκεμβρίου η προσπάθεια στο CEV Cup

 


Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, η περιπέτεια της όμως στα φετινά ευρωπαϊκά κύπελλα, συνεχίζεται. Οι πράσινοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους στο CEV Cup. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, το τριφύλλι στην προσπάθεια του να προκριθεί στους “32” του θεσμού, θα αντιμετωπίσει την OK Novi Pazar.

Το πρώτο ματς ορίστηκε στη Σερβία για το διάστημα 06 με 08 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στη Λευκωσία 20 με 22 του ίδιου μήνα. Σύντομα θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και πρέπει όλοι να σημειώσουν βάζοντας υπενθύμιση για το εντός έδρας παιχνίδι. Μια ανάλογη παρουσία όπως το παιχνίδι πριν από μια βδομάδα θα ήταν μια επιβράβευση στους λεβέντες του φιλέ, που άλλωστε έχουν ανάγκη τον 7ο παίκτη στην κερκίδα.

Εάν το τριφύλλι καταφέρει να προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο στην αναμέτρηση του τρίτου γύρου του Champions League PGE Skra – ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε όμως υπάρχει αρκετός χρόνος, και η προσοχή των παικτών στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ανόρθωση.