Home TOP NEWS Διήμερο που μπορεί να αλλάξει πολλά

Διήμερο που μπορεί να αλλάξει πολλά

 


Εικοσιτέσσερις ώρες πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, ο αιώνιος της, το Αποέλ, πάει στην Λεμεσό για να παίξει την ΑΕΛ. ΑΕΚ και Αποέλ μοιάζουν ως τώρα να έχουν προβάδισμα στα ψηλά, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους αλλά είναι πιο πίσω από τους πρώτους δύο. Αυτό το Σαββατοκύριακό, μπορεί να αλλάξει πολλά. Δεν είναι υπερβολή, να πούμε πως με τα κατάλληλα αποτελέσματα μπορεί να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

Αυτό θα γίνει βέβαια σε περίπτωση που κερδίσουν ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ, οπότε θα πλησιάσουν το Αποέλ στους 2 και την ΑΕΚ στους 4. Που από πλευράς θεάματος και ενδιαφέροντος, μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδανική για το πρωτάθλημα μας που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό πολλά χαστούκια. Ανεξάρτητα πάντως από το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μόνο μια επιλογή την Κυριακή, να κερδίσει την ΑΕΚ. Μόνο έτσι θα μπει στο κόλπο για τα ψηλά, μόνο έτσι θα εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά θα ήταν ιδανικό αν αυτό το Σαββατοκύριακο οι διαφορές μεταξύ των πρωτοπόρων μειωθούν σε βαθμό που όλοι θα ελπίζουν για το πρωτάθλημα. Πιο δυνατά από τις ευχές, μετράνε όμως οι πράξεις για αυτό αν θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι κοντά στα ψηλά, ας το αποδείξει εντός του γηπέδου.