Home TOP NEWS Οι τρεις θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ικανοποιήθηκαν

Οι τρεις θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ικανοποιήθηκαν

 


Δυναμική και εποικοδομητική στάση τήρησε η ομάδα μας στην χθεσινή άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ. Οι τρεις θέσεις που έθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ικανοποιήθηκαν:

1) Υποστήριξε με έντονο τρόπο τη λήψη πιο αυστηρών και αποτρεπτικών ποινών, ενώ τόνισε πως τα μέτρα αυτά θα πρέπει να τιμωρούν τους πραγματικούς ενόχους και όχι τις ομάδες που δεν έχουν εμπλοκή, αλλά απλά έτυχε να διαγωνίζονται σε ένα παιχνίδι που αποφάσισε η αντίπαλος τους να χειραγωγήσει. Αυτή η θέση ικανοποιείται μέσα από τις εισηγήσεις της ΟΥΕΦΑ, καθώς μόνο όταν κατονομάζεται ευθύνη σε κάποια ομάδα, τότε αυτή θα δέχεται τις εξαιρετικά αυστηρές ποινές.

2) Επίσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κάθετη και στο ζήτημα πως θα πρέπει ο κανονισμός που ίσχυε μέχρι σήμερα, να εφαρμοστεί. Και αυτή η θέση ικανοποιήθηκε, καθώς σε σχέση με τους φακέλους που ήρθαν μέχρι σήμερα, αυτοί θα εκδικαστούν με τους υφιστάμενους κανονισμούς.

3) Ακόμη, η ΟΜΟΝΟΙΑ τόνισε πως επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει η ΟΥΕΦΑ εάν απονέμεται ευθύνη σε κάποια ομάδα, στους υπόλοιπους φακέλους που ήρθαν φέτος. Και αυτή η θέση ικανοποιήθηκε, καθώς η ΚΟΠ θα ζητήσει από την UEFA να κατανεμηθεί ευθύνη, αν αυτό είναι δυνατό.