
Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε η Τσέλσι, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μίντλεσμπρο. Το νικητήριο γκολ των “μπλε” πέτυχε ο Ντιέγκο Κόστα στο 41′, με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από σύγχυση στην άμυνα.
Πλέον η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας 28 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Λίβερπουλ, που ήταν μέχρι πρότινος στην 1η θέση.
Διαβάστε ακόμη:
–Χαμένες και οι δύο στο ντέρμπι του “Ολντ Τράφορντ”
–Ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε και έδωσε τη νίκη στη Σίτι – Χαράμισε δύο βαθμούς η Λίβερπουλ
–Σπουδαία ανατροπή στα τελευταία λεπτά πέτυχε η Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ
Με τον αυριανό αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Τα στιγμιότυπα του αγώνα:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
