Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τζίμης κέρναγε, Αντρέ έπινε!

Τζίμης κέρναγε, Αντρέ έπινε!

img_9770


Είναι βάση αριθμών οι πιο παραγωγικοί παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σήμερα απέδειξαν για άλλη μια φορά γιατί! Ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Αντρέ Άλβες, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σημερινής αναμέτρησης, ο πρώτος με τις 3 ασσίστ του και ο δεύτερος με τα 3 γκολ του! Ήταν σε όλο το 90λεπτο εξαιρετικοί και σε κάποιες στιγμές παρέα με τον Εφραίμ, το Νούνο και το Λέο, εξαφάνιζαν τη μπάλα.

Για το Τζίμη ότι κι αν πούμε φέτος είναι μάλλον περιττό. Θα επαναλάβουμε λοιπόν ξανά, πως είναι μακράν ο κορυφαίος στο πρωτάθλημα, πως ούτε ο ίδιος δεν ξέρει ποιο είναι το ταβάνι του αφού βδομάδα με βδομάδα εμφανίζεται ακόμα καλύτερος και ότι λόγω του χαρακτήρα του, θα παραμείνει ταπεινός και δουλευταράς και θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος με διπλά μαρκαρίσματα προσπάθησε να κόψει τις κούρσες του, αυτός είχε 5 επελάσεις επιπέδου και έδωσε 3 έτοιμα γκολ!

Όσον αφορά τον Άλβες, μας υπενθύμισε πως πέρσι το Γεννάρη αγοράσαμε κίλερ από τη Βιντεοτόν. Κι αν τα πρώτα 2 γκολ ήταν απλά θέμα τοποθέτησης, το τρίτο, ήταν δείγμα μεγάλης κλάσης και πολύ αμφιβάλλουμε αν μπορεί άλλος ποδοσφαιριστής στο νησί μας να το πετύγχαινε. Τα 6 γκολ που χωρίζουν τον Αντρέ από τη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, θεωρούμε πως δεν είναι αποτρεπτικό νούμερο και αν συνεχίσει ίσως τα καταφέρει! Το εκπληκτικό μαζί του, είναι πως πέραν των γκολ, συνεργάζεται εξαιρετικά με τα άκρα και τον Ασσίς και δημιουργεί πολλές φορές προϋποθέσεις και για τους υπόλοιπους.