Home TOP NEWS Νίκη για σένα και για μας!

Νίκη για σένα και για μας!

Ώρα για αιώνιο λοιπόν. H ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος στις 17:00 στο ΓΣΠ το Αποέλ (Live omonoianews.com) στο μεγαλύτερο παιχνίδι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι το ματς που μαγνητίζει τα πλήθη, είτε τα αφορά άμεσα είτε όχι. Είναι ο αγώνας που θα σχολιάζεται όλη την εβδομάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και τέλος, είναι η νίκη που οι οπαδοί θέλουν πιο πολύ μες τη χρονιά. Στο τέλος της ημέρας όμως, είναι ένας αγώνας 90 λεπτών, με συγκεκριμένα δεδομένα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.


Οι δυο ομάδες προέρχονται από αποτυχημένα αποτελέσματα, αυτός που μοιάζει όμως περισσότερο υπό πίεση είναι ο αιώνιος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε από την ΑΕΛ, επιβεβαίωσε όμως πως βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι 1,5 μήνα πριν. Και σε αυτή την καλή κατάσταση και ψυχολογία θέλει να κτίσει σήμερα, μια μεγαλειώδη νίκη που θα της ανοίξει πόρτες για άλλα. Θα περάσει καταρχάς τον αιώνιο, θα εκμεταλλευτεί στραβοπατήματα άλλων μιας και ΑΕΛ και Απόλλων δίνουν δύσκολα παιχνίδια. Θα κτίσει όμως και δυναμική που πάει χρόνια να αποκτήσει.

Συνήθως σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, πριν από το παιχνίδι αυτό, αρχίζουμε τα ηρωικά και τα μελοδράματα. Δεν υπάρχει λόγος, πάμε να κερδίσουμε, όπως κι αν λένε τον αντίπαλο. Πάμε να κερδίσουμε όχι γιατί μας το χρωστά η ιστορία, αλλά γιατί δουλεύουμε σκληρά από την αρχή της χρονιάς, γιατί τον τελευταίο μήνα είμαστε η καλύτερη ομάδα ανεξάρτητα από την ήττα στη Λεμεσό. Νίκη για μας λοιπόν για να χαρούμε σαν οπαδοί. Νίκη και για την ομάδα γιατί το αξίζει. Μπορούμε, το έχουμε, πάμε.