Home TOP NEWS Μην μείνετε κολλημένοι στο αιώνιο

Μην μείνετε κολλημένοι στο αιώνιο

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα που είμαστε αναγκασμένοι να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Ερμής δεν είναι αμελητέα ποσότητα και επιβάλλει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Το λέμε γιατί και την Δευτέρα, το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο απόηχος του αιώνιου ντέρμπι. Ότι έγινε με το Αποέλ έγινε, τώρα επιβάλλεται να προχωρήσουμε. Γιατί τα όποια μας επιχειρήματα αν δεν κερδίσουμε να είστε βέβαιοι πως θα αποδυναμωθούν.


Μα σκεφτείτε το. Σκεφτείτε τι στροφές θα πάρει ο μηχανισμός τους, τι προπαγάνδα θα ζήσουμε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κερδίσει τον Ερμή. Και ακόμα πιο σημαντικό, σκεφτείτε πόσος κόσμος της ομάδας μας που αυτή τη στιγμή παρά την βαριά ήττα παραμένει πιστός και με το κεφάλι ψηλά, θα χάσει την αυτοπεποίθηση και την δύναμη του. Η ψυχολογία μας πάντα περνάει μέσα από το γήπεδο, δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Πέραν από τα όσα έχουμε να κάνουμε παρασκηνιακά, έχουμε άλλα τόσα να κάνουμε μες το γήπεδο και στη νοοτροπία μας. Όλα όσα πρέπει να διορθωθούν, πρέπει να φτιαχτούν μέσα από νίκες. Δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλα βήματα πίσω, αν είναι να κυνηγήσουμε τους στόχους που τέθηκαν το καλοκαίρι.