Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσγειωμένα και πάμε πιο ψηλά

Προσγειωμένα και πάμε πιο ψηλά

img_9672_1


Γράφαμε την περασμένη βδομάδα πως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας παιχνίδια με σοβαρότητα και ταπεινότητα και να μην μας απασχολούν τα όσα γράφονταν για σενάρια τριπλής ισοβαθμίας που αφήνουν την ομάδα μας εκτός τετράδας. Η ΑΕΛ τελικά είχε απώλειες κόντρα στην Ανόρθωση και η ομάδα μας χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την παρουσία της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας κράτησε τη φόρμα της και έφτασε το Σάββατο στην 6η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, και χρειάζεται να κάνει το ίδιο και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Βέβαια το τελευταίο ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως και τα προηγούμενα, δεν σηκώνουν υποτίμηση και αυτό το γνωρίζει ο Τόνι Σαβέφσκι που τονίζει στους παίκτες πως δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα ως προς την υπόθεση-πρώτη τετράδα.

Αφότου θα επιτευχθεί ο στόχος του πρώτου γκρουπ, οι πράσινοι δικαιούνται να βλέπουν πιο ψηλά. Η ΑΕΚ είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μια διαφορά που άνετα μπορεί να καλυφθεί από τους πράσινους του Σαβέφσκι στα πλέι οφ.