Home TOP NEWS Η αποστολή με Ερμή για την επάνοδο στις νίκες

Η αποστολή με Ερμή για την επάνοδο στις νίκες

 


Μετά από δύο σερί ήττες στο Πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας τον Ερμή στη Λάρνακα. Στον αγώνα αυτό, πρώτο του δεύτερου γύρου, οι “πράσινοι” θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να μην απομακρυνθούν περισσότερο από την κορυφή. Με νίκη, η ομάδα μας κρατά μάλιστα και τις απαραίτητες αποστάσεις από τους “φτεροπόδαρους”, που καραδοκούν μια θέση πιο κάτω.

Ο Τζον Κάρβερ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κωνσταντίνου Παναγή, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το αιώνιο ντέρμπι. Με την απουσία του διεθνή πορτιέρο, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου, που είχε παίξει στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν άλλες απουσίες (πέραν του Παναγή και του τιμωρημένου Καρλίτος) βασικών μονάδων, με την αποστολή για τον αυριανό αγώνα να απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά όσοι συμπεριλήφθηκαν: Αντρέας Χριστοδούλου, Γιώργος Μπαντής, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Αντρέας Παναγιώτου, Μάριος Δημητρίου, Λούκας Βύντρα, Μπρούνο Νασιμέντο, Μάριν Όρσουλιτς, Θανάσης Παντελιάδης, Άρης Σοϊλέδης, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνος Κατελάρης, Γεράσιμος Φυλακτού, Μπλάτι Τουρέ, Τζιόρτζ Φλορέσκου, Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Σάκης Κύπρου, Δημήτρης Χριστοφή, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ματ Νταρμπισάιαρ και Κίλιαν Σέρινταν.