Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Κούρεμα” … και στο ποδόσφαιρο!

“Κούρεμα” … και στο ποδόσφαιρο!

10n_omonoia_sak_0975


Υπό τη σκιά των δραματικών εξελίξεων στην Κύπρο η Εθνική ομάδα των αντρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Ελβετία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Πάντως, αλυσιδωτές προβλέπονται οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο με σωματεία να κινδυνεύουν με χρεοκοπία και η Κύπρος να μετατρέπεται σε ανεπιθύμητο χώρο από ασφαλή ποδοσφαιρικό προορισμό που ήταν για πολλά χρόνια.

Αρκετοί είναι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται έτοιμοι να σηκώσουν τα χρήματα που έχουν κατατεθειμένα σε Κυπριακές τράπεζες.

Ο Έλιο Πίντο του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την εκτίμηση ότι έπονται χειρότερα και γιʼ αυτό με το άνοιγμα των τραπεζών θα μεταφέρει τα χρήματα του εκτός Κύπρου.

Αυτό που συνέβη είπε χαρακτηριστικά ήταν έκπληξη και ήδη σκέφτεται την αποχώρηση του.. Οι δηλώσεις Πίντο έγιναν σε Μέσα Ενημέρωσης της Πορτογαλίας.

Έκπληξη για την εξέλιξη στην Κύπρο εξέφρασε και ο Τζόναθαν Άσπας της ΑΛΚΗΣ μιλώντας σε Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ωστόσο, ο Άσπας εμφανίστηκε αισιόδοξος και επεσήμανε ότι οι περισσότεροι ξένοι παίκτες δεν έχουν τα χρήματα τους σε Κυπριακές Τράπεζες. Την ίδια ώρα σημείωσε επικρατεί μεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις στην Κύπρο.

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται για την Πέμπτη 21 Μαρτίου η γενική συνέλευση του σωματείου.., λόγω της κατάστασης στην Κύπρο.

AΣΤΡΑ