Home TOP NEWS Όλα τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Ρουσιά, Αγκάγιεφ και Κατελάρη

Όλα τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Ρουσιά, Αγκάγιεφ και Κατελάρη

 


Πρόκειται για τρεις περιπτώσεις που το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχόλησαν την ποδοσφαιρική μας ομάδα και έτυχαν χειρισμού από τον Τεχνικό Διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, σε συνεννόηση με τον Προπονητή, Τζον Κάρβερ και σε στενή συνεργασία με τη Διοίκηση. Η ιστοσελίδα μας διερεύνησε τις περιπτώσεις Ονησίφορου Ρουσιά, Αμίρ Αγκάγιεφ και Φάνου Κατελάρη και πιο κάτω σας παρουσιάζει τα δεδομένα ως έχουν:

 

Ονησίφορος Ρουσιάς

Εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, λόγω του ότι δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα, μέσω του Τεχνικού Διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα, εξήγησε στον ποδοσφαιριστή πως, αν και κατανοεί τον προβληματισμό που εξέφρασε για τον χρόνο συμμετοχής του, δεν είναι εφικτό να τον αφήσει να αποχωρήσει, κυρίως γιατί η ομάδα τον χρειάζεται, αλλά και γιατί δεν θέλει να ανοίξει στο παρών στάδιο μετεγγραφικά θέματα σε θέσεις που δεν κρίνεται αναγκαίο. Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως η μοναδική περίπτωση να αποδεχτεί η ομάδα την αποχώρησή του, είναι να έρθει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση, την οποία ο Σύλλογος δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής σέβονται την επιθυμία του Ονησίφορου, όμως θεωρούν πως το συμφέρον της ομάδας είναι όπως σας το έχουμε περιγράψει προηγουμένως και το οποίο θέτουν πάνω από όλα.

 

Αμίρ Αγκάγιεφ

Ο ποδοσφαιριστής είναι “θύμα” της αλλαγής του συστήματος με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα. Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής εκτιμούν τον Αμίρ ως ποδοσφαιριστή και αναγνωρίζουν την αξία του. Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, όμως δεν έχει εκφράσει, τουλάχιστο στο παρόν στάδιο, πρόθεση αποχώρησης από την ομάδα. Ο Σύλλογος, μέσω του Νίκου Νταμπίζα, τόνισε στον ποδοσφαιριστή πως εάν εκφράσει τελικά πρόθεση να αποχωρήσει, αυτό θα είναι κάτι που θα τύχει συλλογικής συζήτησης. Ωστόσο, διαμήνυσε παράλληλα στον Αμίρ πως μπορεί να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα, τονίζοντάς του όμως πως κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς αυτό είναι κάτι που καλείται ο ίδιος να κερδίσει. Πάντως, εάν τεθεί θέμα αποχώρησής του, η ομάδα πιθανότατα θα κινηθεί με την λογική του δανεισμού του ποδοσφαιριστή για έξι μήνες.

 

Φάνος Κατελάρης

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να ανταμείψει τον Φάνο με ένα καλύτερο συμβόλαιο, το οποίο όμως δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες της νέας πολιτικής που ακολουθείται, σύμφωνα με τη φιλοσοφία που εφαρμόζει ο Νίκος Νταμπίζας, όσο αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Αυτά τα δεδομένα έχουν τονιστεί στον ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ομάδας μας. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Φάνος την περσινή σεζόν δεν έπαιρνε καθόλου χρόνο συμμετοχής, ενώ η εισήγηση που είχε καταθέσει ο κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ήταν να δοθεί δανεικός για να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, ο Τεχνικός Διευθυντής και ο νέος Προπονητής συμφώνησαν πως θα έπρεπε να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Φάνος, διότι και οι δύο είχαν από την πρώτη στιγμή διακρίνει πως ο νεαρός διεθνής έχει τις δυνατότητες για να κάνει καριέρα στην ομάδα. Γι΄ αυτό και ο Νίκος Νταμπίζας δεν προχώρησε στην απόκτηση ανασταλτικού μέσου το καλοκαίρι, καθώς είχε γίνει η εκτίμηση πως ο Φάνος ήταν ικανός να δώσει τα στοιχεία που η ομάδα χρειαζόταν και επιπλέον ήθελε να του δώσει την ευκαιρία για να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πίστεψε και επένδυσε στον Φάνο. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι. Ξεκάθαρος στόχος του Συλλόγου είναι να διατηρήσει τον Φάνο στο δυναμικό του, χωρίς όμως – όπως τονίσαμε και πιο πάνω – να διαταράξει τις ισορροπίες των συμβολαίων της ομάδας και χωρίς να ξεφύγει από την σχετική πολιτική που εφαρμόζεται επί εποχής Νίκου Νταμπίζα.