Μετά από 100 ημέρες ακριβώς, ο Αμίρ Αγκάγιεφ χρησιμοποιείται και πάλι από τον Τζον Κάρβερ. Ο Ισραηλινός είχε τελευταία φορά αγωνιστεί στις 2 Οκτωβρίου κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Σήμερα πέρασε ως αλλαγή στο 67′ στη θέση του Φλορέσκου.
Ο Αγκάγιεφ είχε περάσει ένα τραυματισμό και είχε μείνει εκτός για μικρό διάστημα και στη συνέχεια είχε παραγκωνιστεί με αποτέλεσμα να ψάχνεται για επιστροφή στην πατρίδα του. Τελικά σήμερα ο Τζον Κάρβερ τον χρησιμοποίησε ξανά. Αν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασίστηκε να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη, θα το μάθουμε σύντομα.





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



