Home TOP NEWS Βλέπει Ανόρθωση, θέλει βελτίωση

Βλέπει Ανόρθωση, θέλει βελτίωση

Πρόκριση με μπόλικο άγχος και πίεση χθες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας έφτασε ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, κατάφερε να σκοράρει όμως στις καθυστερήσεις και περιμένει αντίπαλο στους 8 του κυπέλλου. Πλέον δεν έχει καιρό να χάσει αφού σε δυο 24ωρα αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Και ξέρει πως αν δεν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με αυτό που έδειξε χθες, πολύ δύσκολα θα φύγει από την έδρα του αντιπάλου με το διπλό.


Την νίκη πάντως την θέλει και την έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έμεινε στο -3 από την 4η θέση και το -4 από την 3η. Δεν είναι μεγάλες αποστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε άλλες 7 αγωνιστικές συν τα πλέι οφ μπροστά μας, σίγουρα όμως θέλει να μαζέψει την διαφορά από τώρα. Απευθείας στην Ευρώπη οδηγεί η 3η θέση και υπό προϋποθέσεις και η 4η. Σε αυτές δικαιούται να στοχεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή και αν δεν δείξει πως αντιλαμβάνεται και δουλεύει τις αδυναμίες της, δύσκολα θα δει πιο πάνω.

Η Ανόρθωση είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πολύ σοβαρά προβλήματα, αλλά κόντρα στην ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή στάθηκε πολύ καλά. Όσο χάλια και αν είναι η κατάσταση της, το μέγεθος της απαιτεί σεβασμό και για να κερδίσουμε θα χρειαστεί μπόλικος ιδρώτας, πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση και ζωντάνια. Είναι το τελευταίο από τα 6 παιχνίδια που δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε διάστημα 18 ημερών και πρέπει να κερδηθεί.