Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κουτσοκούμνης: “Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι να αναγεννηθεί το ποδόσφαιρο μας”

Κουτσοκούμνης: “Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι να αναγεννηθεί το ποδόσφαιρο μας”


Μήνυμα του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος κάτω από τις νέες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα μας και την αγωνία όλων μας για την επόμενη μέρα, δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, είναι η πρώτη μετά τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και επέφεραν αλυσιδωτές συνέπειες στην Κύπρο μας.

Τα οδυνηρά γεγονότα, δεν έχουν επηρεάσει μόνο το σύνολο του λαού μας αλλά και το ποδόσφαιρο, τα Σωματεία που αγαπάτε.

Η σκέψη μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες είναι με τους συνανθρώπους μας οι οποίοι όχι μόνο έχασαν τις οικονομίες μιας ζωής αλλά και τις εργασίες τους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να προσφύγουν σε κοινοτικά παντοπωλεία και όχι μόνο. Σκεφτόμαστε τις κακουχίες και τα προβλήματα που μας έρχονται, την Κύπρο μας και το δύσκολο αύριο για όλους.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, καλούμε τους φίλους του αθλήματος, τους πραγματικούς φίλους του ποδοσφαίρου να συμπεριφερθούν στα γήπεδα όπως οι περιστάσεις το απαιτούν, μακριά από ακρότητες, πάθη, αφορισμούς και φανατισμό, μακριά από ύβρεις και ενέργειες που δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο ούτε και στην κοινωνία μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.

Στόχος μας, σκοπός μας θα πρέπει να είναι να αναδείξουμε σε όλους ότι ενωμένο το ποδόσφαιρο μας έχει μέλλον και μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Όπως το ποδόσφαιρο αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του 1974, έτσι και τώρα, οφείλουμε να το βοηθήσουμε όλοι να αναγεννηθεί και πάλι για να μας προσφέρει τις ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε όλοι, την περηφάνια και την ελπίδα».

Εξελίξεις την ερχόμενη βδομάδα
Μετά τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τα αρνητικά τους συνεπακόλουθα, η ΚΟΠ επεξεργάζεται διάφορες λύσεις για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας, οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης εντός της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα τεθούν ενώπιον σύσκεψης των Προέδρων Σωματείων Α’ Κατηγορίας την ερχόμενη βδομάδα.