Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πανέτοιμοι να σφραγίσουν τη τετράδα! – Εκτός ο Χάρης

Πανέτοιμοι να σφραγίσουν τη τετράδα! – Εκτός ο Χάρης

tol_7392


Χωρίς τον Χάρη Κυριάκου θα παραταχθεί κόντρα στην Σαλαμίνα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κύπριος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα και αποχώρησε από την προπόνηση.

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση. Ο Τόνι Σαβέφκσι δούλεψε και σήμερα στο τομέα της τακτικής που θα ακολουθήσει αύριο η ομάδα του ενώ έγινε δουλειά και πάλι στα στημένα.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι και αισιόδοξοι πως θα αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες του κόσμου και θα σφραγίσουν την τετράδα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα, στο γήπεδο αναμένεται κοσμοσυρροή και ελπίζουμε πως το παιχνίδι θα μετατραπεί σε γιορτή!

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας,  ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 18 παίκτες: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σόαρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Ζοάο Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή.