Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και ανεβάζουμε τον πήχη!

Νίκη και ανεβάζουμε τον πήχη!

ns015475


Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε πίσω βαθμολογικά, καταρχήν στόχος στο πρωτάθλημα ήταν η ομάδα να μπει στη τετράδα. Πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου και εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια να το πράξει. Οι πράσινοι πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μην μπουν στη τετράδα και δείχνουν να μην έχουν τέτοια διάθεση.

Η νίκη σήμερα, έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το κλείδωμα του στόχου. Θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε τον πήχη πιο ψηλά, να θέσουμε στόχους πιο κοντά σε αυτούς που αρμόζουν στην ιστορία της βασίλισσας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ δεν απέχει τόσο, ενώ με την εικόνα που εκπέμπουν οι 2 πρωτοπόροι, η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να το παλέψει για 6 νίκες στα πλέι οφ και να πλασαριστεί όσο το δυνατό πιο ψηλά.

Βέβαια το κάθε τι στον καιρό του, προέχει να έρθουν οι 3 βαθμοί στις 15:30. Οι προϋποθέσεις είναι όλες υπέρ μας, έχουμε καλύτερη ομάδα, καλύτερη ψυχολογία και στο γήπεδο αναμένεται κοσμοσυρροή. Δεν είναι καιρός λοιπόν για αυτοκτονίες, είναι καιρός να σηκώσουμε το κεφάλι και να απαντήσουμε στο ερώτημα “πότε θα πέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω από την 4η θέση”; ΠΟΤΕ!