Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμαστείτε, πάμε ΓΣΠ!

Ετοιμαστείτε, πάμε ΓΣΠ!

0img_4317


Μπορούμε μια κυπριακή ομάδα να γεμίσει το ΓΣΠ, ενώ δεν διατηρεί ρεαλιστικές πιθανότητες για το πρωτάθλημα; Αν την λένε ΟΜΟΝΟΙΑ, βεβαίως μπορεί, αν τη λένε οτιδήποτε άλλο άστο καλύτερα! Απολαύστε τον καφέ σας, φάτε σε λίγο και το μεσημεριανό σας και νωρίς το απογευματάκι πάμε ΓΣΠ!

Η διοίκηση έχει ρίξει την τιμή του εισιτηρίου στα 10 Ευρώ, δεν είναι όμως αυτό το μεγαλύτερο κίνητρο! Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι όσο περισσότερος κόσμος πάει γήπεδο, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζευτούν στα ταμεία της ομάδας μας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παραδώσει ένα συνεπή φάκελλο και να περάσει τα κριτήρια της UEFA και κάθε ευρώ που εισρέει στα ταμεία της έχει τη σημασία του!

Από κει και πέρα όμως, είναι και το αγωνιστικό! Την ΟΜΟΝΟΙΑ των τελευταίων μηνών χαίρεσαι να την βλέπεις, αφού τέτοια μπάλα κάναμε καιρό να δούμε! Ελάτε λοιπόν στο ΓΣΠ να βοηθήσουμε την μεγαλύτερη ιδέα αυτού του τόπου και ταυτόχρονα να απλαύσουμε τις εμπνεύσεις του Ασσίς, τις κούρσες των Εφραίμ και Χριστοφή και τα γκολ του Αντρέ Άλβες! Ετοιμαστείτε, όλοι ΓΣΠ!