Home SPORTS NEWS «Εμφύλιος» εν όψει!

«Εμφύλιος» εν όψει!


Σοβαρή πιθανότητα υπάρχει πλέον για τους αιώνιους να συναντηθούν σε ελληνικό εμφύλιο (πλέι οφ) για πρώτη φορά μετά το 1997. Θα είναι το ματς που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, οι ερυθρόλευκοι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να τερματίσουν 2οι στον όμιλο. Επίσης αρκετές πιθανότητες για την τρίτη θέση έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Ρεάλ.

Το πιθανότερο σενάριο για εμφύλιο:
Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει με οποιοδήποτε σκορ την ΤΣΣΚΑ την τελευταία αγωνιστική τερματίζει τρίτος στον όμιλο. Την ίδια ώρα για να τερματίσει ο Ολυμπιακός δεύτερος χρειάζεται νίκη επί της Κίμκι και ήττα της Μακάμπι στην Βαρκελώνη. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας σε κούρσα που θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Σενάριο για κόντρα αιωνίων με πλεονέκτημα ΠΑΟ:
Για να τερματίσει 2ος ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη από 4 μέχρι 25 πόντους και παράλληλα να νικήσει η Εφές στην Μαδρίτη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να καταλάβει την τρίτη θέση του ομίλου του με νίκη επί της Κίμκι και νίκη της Μακάμπι στην Βαρκελώνη. Σε αυτή την περίπτωση οι πράσινοι θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στον δρόμο προς το φάιναλ φορ.

Απευκταίο σενάριο για Ολυμπιακό:
Ο Ολυμπιακός μένει εκτός προημιτελικών με ήττα από την Κίμκι πάνω από 12 πόντους διαφοράς και ταυτόχρονα νικήσει η Μακάμπι την Μπαρτσελόνα και η Κάχα Λαμποράλ την Σιένα. Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ότι και να γίνει.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι σίγουρα τρίτοι αν κερδίσουν την Κίμκι και νικήσει η Μακάμπι την Μπαρτσελόνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr