Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χαίρεσαι να την βλέπεις

Χαίρεσαι να την βλέπεις

ns017764


Η αλήθεια να λέγεται, το παιχνίδι προσφερόταν, αφού η Σαλαμίνα έχει τα δικά της προβλήματα. Το είπε άλλωστε και ο προπονητής μας, δεν κάναμε και τίποτα που μπήκαμε στην τετράδα, η είσοδος σε αυτήν είναι το μίνιμουμ των στόχων για μια ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας όμως εδώ και αρκετούς μήνες είναι χάρμα ιδέσθαι και σκορπίζει τους αντιπάλους στους 5 ανέμους, ανεξαρτήτως μεγέθους και ονόματος.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Τόνι Σαβέφσκι και των παικτών του, είναι ότι έχουν καταφέρει να συνδυάζουν το τερπνό μετά του ωφελίμου, παίρνουν την ουσία που είναι οι πόντοι, ενώ προσφέρουν και θέαμα! Εξαιρετική κυκλοφορία, ταχύτητα, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας που ζαλίζουν και στα τελευταία 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει 17 γκολ υπέρ και 5 νίκες! Έχει φτάσει δε τις 7 συνεχόμενες νίκες, 9 αν συμπεριλάβει κανείς και τα 2 παιχνίδια κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Τα δύσκολα πάντως τώρα αρχίζουν. Η είσοδος στην τετράδα ήταν όπως προαναφέραμε ο πιο χαμηλός των στόχων. Αυτοί τώρα αλλάζουν 6 νίκες στο πρωτάθλημα (και όπου μας βγάλει) και η κατάκτηση του κυπέλλου! Η επίτευξη τους, όπως έχουν δείξει οι τελευταίοι μήνες, εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.